Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

hiusten poisto

Lopultakin sain aikaiseksi tehdä hiusten poiston SS Frankielleni! En kuitenkaan päätynyt tähän ratkaisuun liimaongelman takia, vaan ajatus oli pyörinyt mielessäni jo pitkään. Minulla on nimittäin päässäni aika tarkat suunnitelmat, millaisen tästä neidistä haluan, ja siihen kuuluu hiusten vaihto.

Apua hiusten poistamiseen löytyi mm. Alien-Chanin blogista.





Liotin nuken kaulan ja leuan aluetta kuuman veden alla, jotta saisin pään lähtemääb helpommin irti. Vähän pelotti, jos onnistunkin hajottamaan kaulatapin samalla, mutta niin ei onneksi käynyt. :)

Sitten tartuin saksiin, ja leikkelin mahdollisimman paljon hiuksista pois. Sen jälkeen raaputin pinseteillä liimat pään sisäpuolelta, mikä ei ollutkaan ihan helppo homma. Aika ajoin ilmassa oli pientä turhautumista, mutta lopussa kiitos seisoo!



Yhteensä tähän taisi mennä aikaa lähes pari tuntia.. Vaatii siis kärsivällisyyttä. :D Kuvassa näkyy tarvikkeita, mitä hiustenpoisto-operaatiossa käytin: elikkäs sakset, pinsetit ja kumihanskat, koska olin kuullut, että liima voi olla erittäin tahmaavaa.
+Tottakai suojasin lattian papereiden avulla :D



Lisää kuvia kaljusta nukestani.


Neitonen kannattelee päätään käsiensä varassa, sillä en ruvennut tunkemaan sitä takaisin kiinni, ennen kuin olen saanut uudet hiukset laitettua. Haluan vähentää kaulatapin tuhoutumis -riskiä.


Tämän työn tehtyäni voin todeta, etten todellakaan rupea poistamaan hiuksia kaikilta liimaongelmasta kärsiviltä nukeiltani. Turhan iso työ minulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti