Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Uudet vaatteet

 Tilasin nämä vaatepakkaukset jo muutama viikko sitten, ja ne ovat odottaneet kaapissani sopivaa hetkeä avata. Noh, tänään innostuin sitten availemaan paketit ja etsimään asuille uudet iloiset omistajat. :)



Kyseessä siis Brazillaz -vaatepakkaukset. Hintakaan näillä ei ollut paha, se oli siinä 5 ja 6 euron välillä. Vaikka olen nähnyt jossain kaupassa näitä myytävän jopa yli 20 eurolla. o____O Pakkaukset ovat siis Sashabellalle ja Meyganalle tarkoitetut.



Vaatepakkauksissa oli mukavasti tavaraa maksamaani hintaan, sekä uusiin MH-vaatepakkauksiin nähden. Rakastan etenkin tuota mustaa takkia ja punaista kimmeltävää mekkoa. Ihania! C: Ja toisessa vaatepakkauksessa etenkin laukku ja hame ovat söpöt.  



Vaatepakkausten taustoihinkin oli jaksettu panostaa. En aluksi kiinnittänyt näihin erikoisempaa huomiota, kun vaatteet ja muut härpäkkeet oli tiellä, mutta lopulta minun oli pakko siistiä nämä taustat kuvattaviksi.



Purrsephone sai kunnian pukea ensimmäisen asusetin päällensä. Ajattelin näiden sopivan hyvin Purrsephonen värimaailmaan, ja asuhan onkin täydellinen neitoselle. Plus-pisteitä siitä, ettei minun tarvinnut irrottaa häntää kertaakaan pukeutumisprosessin aikana. Selän kohdalla olevan tarran ja mekon hameosan väliin jäi juuri hännän mentävä aukko.






Seuraavaa vaatepakkausta jouduin arpomaan Mad Science Lagoonan ja Meowlodyn välillä. Väreiltään vaatteet olisivat olleet ehdottomasti Lagoonan tyyliin, ja olin melko varma, että Lagoona viihtyisi näissä vaatteissa. Kuitenkin Meowlody toivoi saavansa uudet vaatteet, kerta hänen siskonsakkin sai, joten lopulta asusettiä päätyi pukemaan toinen kissakaksosista. Oikeastaan nämä sopivat Meowlodyllekkin aika hyvin, joten kissaneiti sai pitää vaatteet. (:









3 kommenttia:

  1. Itselläni on Meyganan ja Jaden setit kotona monstereille. Nappasin ne BRrän alesta, kun viidellä eurolla sai. :D Ihanat kisulit uusissa vermeissään <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat asupaketit oot hannkinu! :3

    VastaaPoista
  3. Oij, en oo koskaan pitäny Bratzillaz-asuseteistä/nukeista mutta nuo asut..Vau! Tosi ihania, ja sopivat juuri täydellisesti noilla kisuleille :3 supersöpöjä!

    VastaaPoista