Sivut

maanantai 5. marraskuuta 2012

soft secrets


Tänään posti toi mulle paketin, jossa oli tää 'pehmeä salainen päiväkirja'. :D Voitin tän siis gosussa olleessa kilpailussa. 

Tältä paketti siis näytti kokonaisuudessaan.



Etu- ja takaosat. Vasemmassa yläkulmassa olevaa PLAY -kohtaa kun painaa, niin kajahtaa Monster High -tunnari kuulumaan.






Avattuna. Pari muistivihkoa, kynä, ja pieni kynäpenaalin tms. tapainen.  Ja mikä kaikista siisteintä;  vasemmassa yläkulmassa on sellanen jutska johon voi kiinnittää esim. mp3-soittimen, ja tyyny toimii ikäänkuin kaiuttimena! :-) Siispä sen sijaan et kuuntelisin Monster High -tunnaria kerta toisensa jälkeen, popitan Sturm und Drangia. :p



En tavallaan välitä kauheesti muusta MH-krääsästä, kun nukeista ja niiden vaatteista, niin kävi mulla mielessä sellanenkin ajatus et möisin tän pois. Mut heti kun tajusin ton mp3-liitäntä ominaisuudeen, niin mieli vähän muuttui. En usko et rupeen tyynyseeni mitään salaisuuksiani rustailemaan, mutta voishan ton säilyttää muistona siitä kisavoitosta. Tai häviöstä, olihan tää kuitenkin vasta kolmas palkinto.

Ootteks te hankkineet tän päiväkirjan itsellenne/ keräilettekö kaikkee MH-kamaa vai ainoastaan nukkeja? :D

2 kommenttia:

  1. Nukkeja, niiden vaatteita + muuta mh krääsää keräilen. Mutta en kauheasti noita kamppeita. Hieno tyyny & onnitteluni kolmannelle sijalle päässeelle :))

    VastaaPoista