Sivut

perjantai 5. lokakuuta 2012

DDG Lagoona Blue





DDG Lagoona on upea, ja hyvin suunniteltu nukke. Yksityiskohdat on otettu hyvin huomioon !
Hiuskoristeena hänellä on aukinainen helmisimpukka, ja sama teema jatkuu korviksissa helmien osalta. Meikki on hyvin hempeä pinkki, mikä kyllä sopii tähän asukokonaisuuteen loistavasti. Mielestäni on vähän hassua, että neitokaisen silmät ovat vihreät, sillä itselleni tulisi ensimmäisenä mieleen sininen. Onhan kyseessä kuitenkin merihirviön tytär. Mutta toisaalta, blondi + siniset silmät olisi ehkä liian perinteinen ratkaisu. :D






Lisää yksityiskohtia. Klikatkaa suuremmaksi. Kuten huomaatte, oikeanpuoleinen korvis on hieman pidemmälle suunniteltu kuin vasen. Eroavat korvikset alkavat olla jo melko yleinen ratkaisu., sillä ainakin Neferalla oli näin. Lagoonan korvat + otsakiehkurat <3 I like. 

 Vyö on silkkinauhaa (tms.) ja solkena pinkki meritähti. Huomasin itse vasta äsken, että vyö  on ommeltu mekkoon kiinni, vaikka se näyttääkin irralliselta äkkiseltään katsoen.

Kengät eivät kuulu henkilökohtaisiin suosikkeihini, sillä en vain jotenkin pidä näiden muodosta. :/7 Esim. Skull Shores Lagoonan kengät ovat hienommat, mutta en pelkästään sen takia voinut jättää tätä DDG:tä ostamatta ! :-D  Muoto muistuttaa aavistuksen simpukan kuorta tai aaltomaista kuviota. Simpukkateema lienee lähempänä, sillä noissa on taas koristehelmet.



Tykkään aika paljonkin tästä laukusta, josta tulee mulle mieleen aurinko. Ei sitä varmaan ole auringoksi tarkoitettu, kun keskellä näyttäis olevan pari kukan/meritähden kuvaa, mut ihan sama. :D 

Kuten ehkä huomaatte, vasemman käden pikkurilli on taipunut hieman.. se on selvästi joku valmistus/pakkausvaiheessa koitunut virhe, ja olen yrittänyt taivutella sitä suoremmaksi.  Ei se kyllä paljoa haittaa, sillä pidän todella paljon neidin käsistä/räpylöistä + evistä! Niiden takia tää on kai ollutkin niin kiinnostava nukke jo alunalkaen, mutta kesti siinä silti reilu vuos et viimein sain tän. 

Jalkojen evistä en ole näköjään älynnyt ottaa parempaa kuvaa,, mutta toivottavasti ei haittaa.



NYT MÄ HALUUN TIETÄÄ mitä kaikkia Lagoona Bluen versioita teillä on? :D

DDG on siis mun ainoa. (:


3 kommenttia:

  1. Mulla ei oo yhtään, mut saan ton joululahjaks ♥
    Haluisin kyl sen alkuperäsen myös ♥

    VastaaPoista
  2. okei, kiva et saat tän :D itekkin voisin ottaa jonkun toisen Lagoonan, mutta eniten mua harmittaa se etten omista Gil -nukkee.. sitä ei taida mistään enää ees löytyä D: Noh, pitää vaan toivoo et siitä julkastaan vaikka joku toinen versio :)

    VastaaPoista