Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

Black & White Frankiet



Sain aikaiseks avata Frankieiden lootat viimeinkin. (: 
Ja, kuten joku tais jo arvatakkin, toinen nukeista olis tarkotus kustomoida. Uusia hiuskuituja en oo vielä tilannut, mutta tarkotus olis. Muuten välineet alkaakin olla kasassa.




Tässä on yhteiskuva molemmista neitosista suoraan paketista otettuina. Vaikka olinkin lukenut, että SS Frankieiden hiukset on täyttä liisteriä, niin yllätyin silti hiukan siitä miten tönköt ja äklöt ne olikaan. Ehdottomasti pestävä.






Ehdinkin jo putsailla toisen neitosen hiuksia. Suojasin eka kasvot kelmulla, ja sitten pesin hiukset lämpimällä vedellä juoksevan veden alla. Laitoin lisäks jotain saippuaa/astianpesuainetta, kun hiukset tuntuivat todella rasvaisilta. Sitä ne ovat kyllä vieläkin, mutta alkuperäiseen kampaukseen verrattuna paljon parempi! 

En tiedä erottaako kuvista kovin hyvin, mutta vasemman puoleinen on siis se jonka hiukset laitoin uuteen uskoon. Lopuksi tietty harjasin & kuivasin hiuksia.









Puin Sweet 1600 Clawdin mukana tulleen mekon toiselle neideistä. 
Tämä on siis todennäköisesti se, jonka aion kustomoida, mutta ensin varmaan pesen myös toisen nuken hiukset, ja teen lopullisen päätöksen vasta sen jälkeen.






                                                                                    **************
Kertokaa ihmeessä, jos teillä on jotain vinkkejä hiusten puhdistusta varten. Etenkin ton rasvaisuuden poistoon! 




2 kommenttia:

  1. awww ♥ Mäkin haluun! :D

    Monsterblogi: www.mmonsterlife.blogspot.com
    Pullipblogi: www.neajanuket.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mä ainakin pesin Frankien tökötti hiukset ihan vain Dermosilin shampoolla ja jollain oudolla hoitoaineella ja ihan hyväntuntuset ovat. Eivät niin rasvaiset, kuin ennen n__n

    VastaaPoista