Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Esittelyssä: Uusi Monsteri








Firella Phoeater
Daughter of Phoenix and Fire eater

Feeniks -linnun ja tulennielijän tytär


Firellan äiti työskenteli aikoinaan sirkuksessa lähinnä tulennielijänä. Kerran esityksessään hän nielaisi kuolemaa tekevän Feeniks -linnun tulet, ja sai myöhemmin tietää odottavansa lasta, joka oli saanut alkunsa Feeniksin tuhkasta.


Luonteeltaan Firella on tulisielu, itsevarma ja määrätietoinen. Toisinaan ehkä vähän liiankin itsepäinen ja periksiantamaton.


Hän pitää vahvoista persoonista, ja tutustuu mielellään monstereihin, jotka uskaltavat olla omia itsejään, eivätkä alistu muiden pompoteltaviksi.

















Tein Firellalle 'tatuointeja'. En saanut otettua tästä käsivarressa olevasta kovin selkeää kuvaa,
mutta laitan nyt kuitenkin sen tänne.



Toisessa kyljessä hänellä on kynnenjäljet.



Mielestäni parhaiten onnistui tämä lieskakuvio toisessa kyljessä, ja tämän teinkin viimeiseksi.




Firellan asukokonaisuus näyttää tällä hetkellä tältä. Kokosin muilta monstereilta hänelle jotain vaatekappaleita, ja kengät ovat Bratzillaz -vaatepakkauksesta. Todennäköisesti aion vielä etsiskellä hänelle paremmin sopivia vaatteita, mutta tämä on mielestäni ihan hyvä asukokonaisuus näin toistaiseksi. Ja en malttanut jättää neidin esittelemistä myöhemmäksi, sillä tuskin ihan heti löydän hänelle täydellisiä vaatteita.






Maalasin kasvoja uudelleen, mutta silmiä en uskaltanut pyyhkiä kokonaan pois, joten muutin vain silmien väriä, ja tein hiukan muutoksia meikkiin. Alunperin nukke on siis Skull Shores Cleo, vaikka en tiedä kannattaisiko sitä mainita sillä harvinaisempien nukkejen muokkaaminen on aina vähän synti. :D 

Anyway, itselläni on siis toinenkin SS Cleo, ja toisen ostin myöhemmin vaatteiden takia, joten siksi raaskin kustomoida toisen.







Mielipiteitä neitokaisesta otetaan vastaan (:









17 kommenttia:

  1. Wau, taitavasti tehty neiti :o ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaikille! (: Kiva kuulla että pidätte kustomistani c:

    VastaaPoista
  3. Yleensä en välitä kustomeista mutta tää on upea! :o Ja tuo feenixlintuideakin on tosi hyvä, tästä neidistä lisää kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Ja eiköhän uutta neitokaista tulla näkemään vielä täällä blogin puolella :--)

      Poista
  4. Oi onpa hieno :3 Iteki jos joskus taas uskaltaisin kokeilla customointia.. Mun eka mh nukke joutu customoinnin uhriks tyhmä tyhmä minä ja sit vielä heitin sen roskiin... vielä tyhmempi minä :D no ehkä joku päivä vielä kokeilen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vaan kokeilla! :) Kyllä se itseäkin ennen kustomointia mietityttää, että mitähän tästä oikein tulee, mutta ei voi onnistua jos ei edes yritä. :) Muutenkin jos käyttää oikeita välineitä, voi aloittaa vaikka koko kustomin uusiksi jos tuntuu ettei oikein mene nappiin. :D

      Poista
  5. Nerokas keksntö tuo feenikslinnun ja tulennielijän yhteinen lapsi! Ja oikein onnistunut customikin. Jotkus tulimaisemmat vaatteet voisivat tehdä tyttösestä vielä ärhäkämmän näköisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos C: Joo olen samaa mieltä vaatteista, ja tarkoituksenani onkin metsästää neidille vielä sopivammat vaatteet, jotta neiti pääsee kunnolla oikeuksiinsa (:

      Poista
  6. Aivan järjettömän hieno! Rakastan noita hiuksia :) Korvakorutkin sopii todella hyvin, eikä mulla ole kyllä mitään negatiivista sanottavaa. Upea.

    VastaaPoista
  7. Kiitos (: Kiva että tekin pidätte :D

    VastaaPoista