Sivut

torstai 12. syyskuuta 2013

Heräteostos


Tänään siis ostin Music Festival Abbeyn. En tosiaankaan ollut meinannut hankkia koko neitiä, ennen kuin vasta tänään kaupassa :D Kuvien perusteella en nimittäin ollut oikein tykästynyt neitiin, mutta luonnossa neiti oli sen verran upea, että päätyi mukaani jopa Clawdeenin sijaan. MF -tyttösistä Clawdeen oli siis alunperin ollut ykkösenä ostoslistalla näistä.

Vaikka kai se on niinkin, että juuri tämä yksilö viehätti sen verran. Nimittäin kaupan kahta Abbeytä vertaillessa niiden kasvoissa huomasi tosiaan eroa, vaikka oli se kauppaan jäänytkin aika nätti. :)

Anttilan valikoimat ei tosiaankaan olleet mitkään huikeat; PD 2 nukkeja muutama, ja sitten näitä MF-tyttösiä. Ja tais olla tarjouksessa vielä joku CAM Mummy & Gorgon + pari Operettan vaatepäckiä.






Tässäpä kuva neidistä. Nimesin hänet Annabelleksi, sillä jostain syystä se vaan tuli heti ekana mieleen. o.o
Tämä on myös kolmas Abbeyni, joten ajattelin että vois kehittää tälle ihan oman persoonansa.





Pakkauskuva paketin takaa. Hinta oli tosiaan 22,95, mutta pakkaus ei sitten sisältänytkään nuken ja yllä olevien vaatteiden lisäksi muuta.





Kengät ovat läpinäkyvää materiaalia, ja nuo liilat koristeet saa helposti myös irrotettua.




Asu koostuu tosiaan paidasta + hameesta, vaikka äkkiseltään arvelinkin sitä mekoksi. Lisäksi hieno jääpuikko-vyö.







Korviksina lumihiutale ja tuollainen jääpuikko. Hokasin muuten juuri, että samanlaiset on myös DDG Abbeylläni, tosin tummemman sinisinä.




Hiukset ovat aika erilaiset mitä muilla Abbeylla. 
Neidillä on tosiaan vain pari sinistä raitaa sivuilla, ja otsiksessa punertavaa. Myöskään tinseliä ei ole yhtään.

















Aluksi vihasin hiuspantaa (siis promokuvien perusteella), mutta se on oikeestaan kivan hippi. Sopii Abbeyn festarityyliin. Kaulassa roikkuu myös V.I.M. -passi (Very Important Monster), vaikkakin pakkauksen takakannessa luki jostain syystä ihan V.I.P. :Dd



Anyway, mitäs mieltä te olette tästä neitosesta? 
Ja keitä festari-nukkeja on jo majoittunut teidän tykö? :)




9 kommenttia:

  1. Naw, Annabella on ihana :3
    Itsekkään en pahemmin ennen (promo kuvien perusteella) pitänyt MF- Abbeystä mutta nykyään se on aika nätti ja tuon voisi vaikka hankkia C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei koskaan pitäs pelkkien promokuvien perusteella päättää mielipidettään, kun ne on kuitenkin livenä sen verran erilaisia (:

      Poista
  2. Music Festival Abbey on erilaisen nätti. Minulle kävin tämän neitosen kanssa samoin, en ollut suunnitellut hankkivani sitä ollenkaan ja sitten se vaan lähti kuin huomaamatta mukaan kauppareissulla :D
    Jotenkin tuntuu että se on paljon "söpömpi" kuin aiemmat Abbeyt? Kenties hieman isommat silmät?
    Music Festival nukkeja minulla on Abbey hyllyssä ja Venus odottaa postissa noutoa :) Clawdeenista en ole kiinnostunut lainkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ainakin mun DDG ja Home Ick Abbeyhin verrattuna tämän neidin silmät ovat leveämmät. Ehkä vähän saman tyyppiset kuin Skull Shores -versiolla? Itselläni tämä saattaa jäädä ainoaksi Music Festival -nukeksi, kun toiset eivät niin paljon livenä säväyttäneet. Ja muutenkin ostan mieluummin Haunt the Casbah Clawdeenin jahka sellaiseen törmään. :D

      Poista
  3. Tämä Abbey on aivan ihana! :D Täältä löytyy Abbey, Clawdeen ja Venus ja kaikki on mielestäni kyllä aivan ihania ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikissa näissä on kyllä kivoja yksityiskohtia., etenkin se Venuksen hiuksissa oleva ääniaalto/sydänkäyrä :D muutenkin ihanan kesäinen teema (: oisivat saaneet minun puolestani laittaa useampiakin hahmoja tähän sarjaan (:

      Poista
  4. Onnea Abbeysta! ;) Itselläni on MF Venus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitokset (: itse en Venusta niin tarkkaan tullut katsoneeksikaan kaupassa, kun noi Abbeyt kiinnitti huomioni. Ehkä pitää joku päivä vielä käydä uudestaan katselemassa, vaikka toisaalta lompakkoni kannalta ehkä parempi jos en käy :D

      Poista
  5. Ite tykkään MF Abbeystä myös.

    VastaaPoista