Sivut

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Howleenin ensiesiintyminen


Howleen saapui minulle jo reilu pari kuukautta sitten, joten eiköhän jo olekkin aika postata kuvia hänestä! Pidän siitä, että Mattel on jatkanut erikokoisten nukkien tekoa, eikä jäänyt ainoastaan Neferaan. Vaikka olisi kyllä hauska jos olisivat älynneet laittaa Draculauran muita tyttöjä lyhyemmäksi jo alun alkaen. Tässä vaiheessa nuken pituutta olisi typerää enää muuttaa. :/






Radiolaukku on aikas kiva, vaikka IRLissä en näistä kauheesti dikkaa.





Koko poppoo koolla. Okei, Wolfien perhe lienee kookkaampi, mutta muita sisarussarjasta ei ole ilmestynyt nukkeina. Ainakaan toistaiseksi (!)









Jossakin välissä ehdin ommella neidille myös eräänlaisen farkkuhaalarin. Ensimmäinen MH:lle ompelemani vaate, joten olen ihan tyytyväinen. :) Muuta en ole vielä ehtinyt ommella, mutta jotain varmaankin tulen loihtimaan kustomini ylle. (;  Jos joku tämän hitaasti edenneen projektini vielä muistaa, niin kerronpa vielä, että hiuskuitujen pitäisi olla matkalla luokseni.




Niin, tuo kaulus on tosiaan Bratzillaz -vaatepakkauksesta. Tarkoitettu noitien lemmikeille, mutta ajaa kyllä asiansa myös MH-tytön päällä, tai pikemminkin kaulassa.











4 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja kaunis farkkuhaalari c:

    VastaaPoista
  2. Rakastuin tuohon perhepotrettiin ^^ Tosi symppis haalari ja aivan mahtavaa työtä, varsinkin ensimmäiseksi asuksi (:

    VastaaPoista