Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Talvitakkeja ..

Perjantaina innostuin kuvailemaan taas Monster Higheja, ja tällä kertaa syynä olivat hienot takit, joita löysin muiden nukkien lootista. Valitsin Frankien ja Ghoulian malleiksi, koska ensinnäkin takit sopivat mielestäni hyvin heidän tyyleihinsä ja toisekseen noiden ihon väreissä on jotain mikä tekee heistä erittäin miellyttäviä kuvattavia.

Noi Frankien vaaleat hiukset kävi mun mielestä tosi hienosti tuohon takkiin, joten pakko tunkee tänne tällanen sivukuva. Harmi että tää bloggeri vähän pilaa laatua. Tai no ainakin jos ei jättikokona laita kuvaa.


Ainut harmi näissä muiden nukkien takeissa on se, että ne tuppaa olemaan vähän väljiä monstereille. Etenkin hihoista. Ja huom. tästä takista oli toi hihan saumaus ratkennut kainalon kohdilta, joten mahtavilla ompelutaidoillani sen sitten korjasin! :Dd

Yhteiskuva Frankiesta ja Ghouliasta. Ja toi arkkuhan on todella makee! Sain sen joululahjaks äidiltä, ja hyvää käyttöäkin sille on löytynyt; toimii nimittäin parhaillaankin näiden "kaksosten" istumapenkkinä kirjahyllyssäni.

Tasapuolisuuden nimissä laitan Ghouliastakin pari yksityiskuvaa. Näitä tuli räpsittyä enemmänkin, mutta en nyt kaikkia viitsi tänne laittaa.

++ Eikö olekkin ihana tää Ghoulian liivi? :]] Lainattiin sitä yhdeltä Best Friends 4 ever -nukelta x)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti