Sivut

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joululahja-nukkeloita..

Eilen oli Jouluaatto, ja lahjaksi kertyi mm. 4 ihastuttavaa nukkea.. Kaikki nämä tiesin kyllä jo etukäteen, sillä olin vähän itse valinnut näitä kaupasta. :D  Otin näistä illalla pikakuvat, jotta pääsisin tänne bloggailemaan, ja jätin sitten täksi aamuksi nukkien vapautuksen. :D En vielä ole ehtinyt ottaa heistä juurikaan kuvia, mutta varmasti tulee tapahtumaan tässä joululoman aikana.. Olisi tarkoitus päästä uloskin kuvailemaan, nyt kun lunta on kerran tullutkin! Olikin muuten todella hieno yllätys, kun Jouluaattoaamuna heräsin, ja sitten ikkunasta katsoessa maa oli valkoisenaan! Että ei tullutkaan sitten lumeton Joulu ainakaan tänne.. (:



Tämän ylläolevan Barbien sain tosiaan lahjaksi isosiskoltani. Nimesin hänet oikeastaan juuri äsken Gloriaksi. Ja jos ihmettelette, mistä nimi oikein tuli, niin voin sanoa että kuuntelen parhaimmillani joululauluja radiosta, ja sieltähän kuului tämä "gloo-o-o-o-ria, in excelsis deo.." :D Ja tästä nukesta pidän paljon ehkä juuri siksi, että se on niin perusbarbie. Mulla ei nimittäin ole kauheasti tämän näköisiä barbeja ollutkaan, ja yhdeltä suosikkibarbiltani irtosi pentuna pää, niin kai sekin jotain vaikuttaa, että nyt oli viimeistään pakko saada tämmöinen.. ja pidän todella paljon myös tästä mekosta & sen jouluhenkisyydestä.


Tossa on sitten uusimmat Monster High -nukkeni. Aluksi oli tullut hommattua toi Ghoulia -nukke Jouluksi, mutta sitten kun toisessa kaupassa törmäsin noihin Sweet 1600 -ihanuuksiin, niin oli sitten pakko ostaa pari kpl niitäkin! Vasemmalta kuvasta, siinä on siis Clawd Wolf (ihmissuden poika), Draculaura (Draculan tytär) & Ghoulia Yelps (zombien tytär). Nyt jos saisin vielä ainakin Lagoona Bluen, jota olen jo kauan ihastellut, ja ehkäpä Gil Webberinkin.. :D Mutta nyt pitänee ainakin hetkiseksi kiristää kukkaron nyörejä nukkeostoksilta.. kun en oikein usko, että nuket tulee joulualeihin? Muutenhan olis pakko shopata niitä! :0

Ja muuten, Hyvää Joulua kaikille! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti